fbpx

5 servicii foto video nunta necesare, fara de care amintirile de la nunta ta NU vor fi cele pe care ti le-ai dorit!

Nunta este cu siguranta unul din evenimentele ce am vrea sa ni le readucem aminte de fiecare data. Astfel, serviciile foto – video nici nu pot iesi din discutie in acest caz. Insa, oare simpla fotografiere si filmare a evenimentului vor fi suficiente pentru a ne putea retrezi acele amintiri pline de emotie din viata noastra?

 

5 servicii foto video nunta necesare pentru amintiri de neuitat - FotoPlay.ro

Iata 5 dintre serviciile suplimentare, fara de care serviciul foto – video nu-si va avea rostul in cazul niciunei nunti!

1. Album foto tiparit  

Fiind una dintre cele mai frumoase amintiri din viata ta, ziua nunții este unul din momentele ce trebuie pastrat toata viata ca amintire vie. Desi vei primi de la la echipa  foto video un Stick USB, care va contine tot ce s-a filmat si  fotografiat la eveniment, NU POTI REALIZA O NUNTA fara a beneficia de albumul foto printat.
De fiecare data cand il veti deschide in cuplu, acesta va imprastia catre voi senzatii pe care nu le vei putea uita niciodata. In plus, el poate fi privit de oricine, oricand, oriunde, fara a necesita acces la aparatura specializata. Albumul foto printat este primul lucru in lipsa caruia NU TREBUIE sa acceptati serviciile unui fotograf profesionist.

2. Filmul de prezentare al nunții (best moment)

Stim ca o imagine face cat 1000 de cuvinte… Dar cum ai putea printr-o simpla imagine sa captezi emotia si expresia de pe fata unui mire sau a unei mirese?
Raspunsul e ca NU POTI! Tocmai de aceea, fotograful va cuprinde cele mai interesante moment si cele mai de pret amintiri din ziua nunții, numai si numai cu ajutorul unui film de prezentare. De fiecare data cand veti privi secventele cu ziua nuntii, intreaga emotie a evenimentului o veti putea retrai exact in aceleasi conditii.  O fotografie nu va putea niciodata sa va ofere asa ceva.
In filmul de prezentare vor aparea secventele chiar in  ordinea lor cronologica, asa incat sentimentele sa le resimtiti gradual, exact ca la inceput.

Cauti fotograf pentru nunta ta? Vezi ofertele!

3. Editarea fotografiilor

Este IMPOSIBIL ca fotograf sa poti fotografie in asemenea masura, incat 100% din poze sa iasa exact asa cum ti-ai dorit. Unele sunt de pastrat, altele nu. Tocmai de aceea ai platit o suma considerabila de bani, pentru a nu-ti rapi din farmecul nuntii si pentru a fi nevoit tu sa alegi fotografiile care raman si care nu.
In plus, vrei ca lumina reflectoarelor sa-ti acopere cu totul chipul in poze? Iti doresti ca umbrele sa iti distraga atentia in fiecare fotografie? Vrei ca fundalul sa cuprinda si un invitat bezmetic care tocmai a ratat faptul ca se filmeaza si ti-a stricat fotografie?

Cu siguranta nu vrei ca toata nunta ta sa constate in poze la care parca totusi mai ai de retusa ceva. Asa incat, serviciul de editare a fotografiilor este un MUST, fara de care nici nu putem discuta de o nunta de success.
Editarea si retusarea fotografiilor de nunta reprezinta un subiect foarte delicat, de aceea orice fotograf cu adevarat profesionist nici nu-si va putea inchipui un pachet de servicii fara includerea acestuia, asa incat, peste ani, atunci cand te vei uita pe poze, sa iti reamintesti cu drag si la perfectie fiecare detaliu din minunatele clipe petrecute  in ziua nuntii, alaturi de cei dragi.

4. Coregrafie / Scenografie pentru fotografii si video

Crezi ca daca fotograful angajat este profesionist, succesul fotografiilor de nunta depinde doar de el? BINEINTELES CA NU! Tu esti cel / cea care este fotografiet / a, asa incat tu reprezinti material de lucru a fotografului.
Daca nu vei stabili impreuna cu el o coregrafie foto – video, nu te astepta ca nunta ta sa fie diferita de cea a celorlalte 100 de cupluri care au procedat exact ca tine. Pana la urma, fotograful va fotografia si filma doar acelasi eveniment, in diferite variatiuni.
Coregrafia – stabilirea unor reguli de catre fotograf, pe care mirii sa le urmeze, este unul dintre CELE MAI IMPORTANTE METODE de a asigura succes unei nunti.

Cabina foto nunta
5. Bonusuri pentru invitati – Cabina Foto

Trebuie sa iei aminte ca nu doar tu esti in centrul atentiei, desi este nunta ta. Trebuie sa-ti motivezi invitatii si sa-i faci sa aiba niste amintiri de neuitat de la nunta ta. Doar in acest fel vei putea lasa si peste ani intregi o impresie placuta cu ajutorul acestui eveniment.

Pentru asta iti oferim cabina foto – studioul foto mobil perfect pentru ca invitatii tai sa se distreze, facandu-si poze cu tot felul de accesorii amuzante, intr-un decor personalizat care le va aduce aminte mereu de nunta ta.

Acesta este unul dintre cele mai cerute servicii suplimentare pe piata din Romania. Asadar, daca doresti starea de bine a invitatilor tai, este alegerea ideala pentru nunta ta espanolviagra.net.

Adauga comentariul tau