fbpx

Semnificatia lunii in care are loc nunta

In cele ce urmeaza aflam de ce luna iunie este considerata ca fiind luna propice pentru incheierea casatoriei si in scurte randuri aflam pentru fiecare luna de ce este bine sau nu sa porniti intr-o anumita perioada pe drumul vietii in doi.

IANUARIE – marcheaza inceputul de an si totodata o luna de bun augur pentru casatorie, sunt considerate ca fiind cele mai norocoase zile primele 10 zile din an.

FEBRUARIE – in aceasta luna se spune ca pasarile isi intalnesc perechea, asadar o nunta in luna februarie va marca o poveste de dragoste fara sfarsit. De evitat  incheierea casatoriei in primele 5 zile ale lunii.

MARTIE – poveste de dragoste cu urcusuri si coborasuri se spune ca ar fi casatoria in martie, daca folosim alte surse se pare ca intervalul 5-14 este plin de noroc.

APRILIE – luna bucuriei, in aceasta luna casatoria aduce impreuna doi miri plini de bucurie.

MAI – stim cu totii ca multi fug de nuntile in luna mai, din popor se spune ca aceasta luna este potrivnica casatoriei, nuntile in aceasta luna nu sunt de bun augur…personal am vrut sa ma casatoresc in luna mai, deci nu cred in superstitii, si consider ca ziua, luna sau anul nuntii sunt lucruri adiacente dragostei si intelegerii dintre 2 oameni care se iubesc si se respecta.

IUNIE – numele lunii iunie vine de la zeita greaca Junona, patroana casatoriei, de aici si ideea ca aceasta luna este cea mai dorita pentru intemeierea casatoriei. Mirii lunii iunie, au in viitor planificate multe calatorii.

IULIE – luna celor harnici, atat de harnici incat vor muncii din greu sa obtina ceea ce isi doresc, asa spun superstiile despre cei casatoriti in luna iulie.

AUGUST – o luna favorabila casatoriei, mai ales spre sfarsitul lunii.

Cauti fotograf de nunta ta? Vezi pret!

SEPTEMBRIE – bogatie din plin, armonie si buna dispozitie, culori calde si multa melancolie, luna ideala in care sa va fixati casatoria. Aceasta este luna cu cea mai frumoasa cromatica pentru fotografiile nuntii.

OCTOMBRIE – pentru Cununii Civile, ultima parte a lunii aduce noroc, in schimb pentru nunti prima parte a lunii pare a fii oglinda lui septembrie.

NOIEMBRIE – daca prinzi prima ninsoare a lunii noiembrie , bogatia se asterne in drumul tau.

DECEMBRIEsa spui DA cu toata inima salud-hombres.com!

Am prezentata in linii mari, cateva particularitati ale lunilor din an  si rezonanta lor in casatorii. Fireste asa cum am mai spus, tine de fiecare cat de superstios alegi sa fi.

Increderea, iubirea, armonia stau la baza casatoriei, acestea vor da tonul mariajului vostru, iar voi ca piese din puzzel-ul vietii veti fi bucatile ce intregesc paradisul.

 

Adauga comentariul tau