fbpx

Sa amânăm nunta din cauza epidemiei coronavirus?

Știm, eșți panicat și cel mai probabil ai mii de întrebări cu privire la ce va urma și aștepți cu disperare niște răspunsuri. Nimeni nu s-a așteptat la o astfel de situație, iar mai ieri mergeai la întâlniri cu prestatorii pe care i-ai rezervat pentru evenimentul vostru, astăzi, panicat, nu ști cum să amâni nunta sau să renunți la ea.

Un an ai planificat totul în cele mai mici detalii, ai făcut rezervări, ai investit timp, bani și vitalitate în cea mai așteptată zi din viață ta.

Ai trimis invitații tuturor, mai puțîn LUI – covid-19. Dar EL a venit. Nu singur, dar cu frici la pachet, multă panică și de nesiguranță. Situațiile de forță majoră, din păcate, există. Sunt surprize mai puțîn plăcute, care te obligă, în pofida circumstanțelor, să-ți păstrezi calmul și să acționezi rațional.

Noi, echipa FotoPlay care prestăm servicii foto video nuntă de peste 5 ani (fotografie de nuntă, filmări nunți, cabina foto, studio foto) venim în ajutorul vostru cu sfaturi și soluții.

Sa amânăm nunta din cauza epidemiei coronavirus?

Ce e de făcut în această perioada?
• Nu lua decizii pripite;
• Monotorizeaza starea epidemiologică;
• Discută cu prestatorii tăi un eventual de backup, plan B;
• Informează-te cu referire la disponibilitatea furnizorilor aleși pentru alte perioade ale anului;
• Pune pe foaie cât mai multe PRO și CONTRA mutării de dată;
• Fă un calendar de rezervă;
• Contactează-ți invitații. Reconfirmă prezența;
• Citește legea cu privire la forță majoră din codul civil;
• Recalculează bugetul (include nouă logistică, bilete de avion, cazări etc.);
• Dacă simți că presiunea de depășește, apelează la un profesionist.

Orice-ar fi, Stai calm! Va trece. Toate trec.

Să-ți păstrezi calmul, nu întră în panică. Nu contează cum este descrisă situația de către mass-media, trebuie să interprindem măsurile necesare și recomandate. Este ok să mai așteptăm 3-4 săptămâni, să vedem exact situația.

Puteți rezervă o dată pentru după luna Septembrie, care ar fi ok pentru voi și noi că prestatori de servicii foto video nuntă, decor, etc. dar și pentru toți furnizorii. Important e să fim cu toți sănătoși și împreună vom putea găși soluțîi pentru toate.

NU TE GRĂBI SĂ IEI DECIZII ÎNCĂ (sperăm până la sfârșitul lunii Mai să știm exact care va fi situația concretă)

Vorbiți cu prestatorii principali (formație, restaurant, echipa foto-video, cabina foto, decor etc) o eventuală mutare a nunții pentru perioada de toamna 2020.

Foarte important salud-hombres.com!!!!

Trebuie să luați în considerare și zilele de Vineri și Duminică, dacă nuntă se amână sau de ce NU de Marți.
Da, zic bine! DE CE? 

Să presupunem că ai nuntă în Mai și Iunie și autoritățile vor ține restrictia până în Iulie…

Ce este de făcut?

Va fi un moment dificil petru voi, dar, mergem înainte și va trebui reprogramată dată nunțîi. Când? În toamna.. să fi cât mai sigur că totul va fi ok. Da?

Să zicem că vrei ca nuntă să fie în Octombrie. AICI ESTE O PROBLEMĂ!

Majoritatea furnizorilor au zilele de sâmbătă sigur ocupate. Duminicile sunt cam la fel și ele. Au mai rămas zilele de Vineri, care pentru sezonul 2020 pentru evenimente vor face parte din weekend și mulți își vor îndrepta atenția către organizarea nunții într-o zi de vineri.

Dacă nunțile din luna mai si iunie nu vor putea avea loc din cauza acestei pandemii, primul pas este să contactezi administratorii de restaurante, să vazi ce zile libere au în lunile septembrie, octombrie sau în orice altă luna a anului pentru a schimbă dată, în special cei care au invitați din afară țării.

După ce ai stabilit cu restaurantul poți contacta și ceilalți prestatori pentru a conveni și cu ei aceste momente. Nu intrați în panică, oricum, cel mai important e ca cuplul să fie fericit împreună, indiferent dacă veți sărbători nuntă primăvară, vara sau toamna sau în orice moment al anului.

Te-ar putea interesa și:

NU UITAȚI, cel mai important nu este când va fi nunta, dar faptul că sunteți sănătoși, aveți dragostea voastră care va legat, aveți oamenii dragi care va susțîn și o echipa alături care este gata să va ajute. Totul va fi bine!

Speranța moare ultima și că totul o să fie bine. Până atunci, stați acasă și savurați momentele petrecute alături de cei dragi!

Noi că prestatori de servicii foto video de nuntă venim cu toate detaliile informative și tot ce ține de zilele libere pentru care le avem. Dacă mirii doresc să schimbe dată evenimentului, cu siguranță la baza acestei decizii stau motive bine întemeiate și eu îi înțeleg.

Avem până acum 7 cupluri care au schimbat dată evenimentului și împreună am reușit să găsim una convenabilă pentru toți prestatorii și nimeni să nu aibă de suferit.

Industria nunților este și va fi în continuă mișcare, atât din punctul de vedere al prestatorilor, cât și al beneficiarilor, chiar și în contextul actual. Important este să știm cum să ne adaptăm situației cu calm.

Trebuie să fiți cât mai pozitivi. Nu contează când va avea loc nuntă și nici că ar putea fi amânat. Importantă este dragostea și atitudinea voastră unul față de celălalt. Important e să fiți în siguranță, alături de cei dragi.

GHIDUL GRATUIT - Fotograf Nunta

Adauga comentariul tau