fbpx

Prețul corect în fotografia de nuntă

Felicitări! Te-ai hotărât să faci pasul cel mare? Perfect!

Să ai sănătate și multă inspirație, pentru că perioada ce urmează va fi plină de momente în care vei apela la ea. De exemplu, își spunem doar atât: fotografia de nuntă.

Acel detaliu extrem de important care are rolul precis de a surprinde cele mai mișto, intense, interesante, emoționante, amuzante secvente din nunta ta.

Fotografia de nuntă este, așadar, unul dintre capitolele care te vor solicita cel mai mult în perioada următoare.

Și, pentru a porni cu dreptul în această poveste, lasă-ne să-ți spunem că bugetul este cel mai important.

Prețul corect în fotografia de nuntă: BUGETUL

Atunci când vorbim despre prețul corect în fotografia de nuntă, vorbim de fapt despre o situație punctuală valabilă fiecărui cuplu în parte.

De aceea, o întâlnire cu reprezentantul nostru de vânzări este recomandarea cea mai pertinentă în această situație.

Ce ne dorim noi este ca voi să fiți împăcați că ați luat cea mai bună decizie atunci când ați ales să vă lăsați fotografia de nuntă pe mâna noastră.

În momentul în care ne hotărâm să semnăm contractul, este important ca toate întrebările voastre să-și găsească răspunsul corect.

Prețul corect în fotografia de nuntă: FOTOGRAF

pregatiri mire - foto video nunta bucuresti - fotoplay

Pe lângă buget, un alt aspect esential atunci când vine vorba despre prețul corect în fotografia de nuntă este nivelul la care se află specialistul ales.

În primul rând, fotograful de nuntă pe care-l alegi trebuie să treacă testul recomandărilor – experiență, seriozitate, profesionalism, empatie.

Apoi, trebuie să treacă testul evaluării personale.

La prima întâlnire trebuie să fii atent la felul în care îți vorbește, ai în vedere punctualitatea și, mai mult decât atât, privește cu atenție materialele pe care le folosește atunci când se promovează.

Și când spunem asta, te rugăm să ai în vedere ca portofoliul să fie unul real.

Înainte de final, fără a avea legătură precisă cu prețul corect în fotografia de nuntă, am vrea să vorbim despre ce îi cerem fotografului.

Pentru ca albumul de nuntă să iasă fix așa cum îți dorești, sfatul nostru este să ai în vedere ca înainte de nuntă să ai comunicarea perfecta cu fotograful de nuntă pe care l-ai ales.

El trebuie să-ți știe toate dorințele, ideile, pretențiile, trebuie să știe ce-ți place și ce nu-ți place.

Nouă, oamenilor de la Foto PLAY, ne place să spunem că fotograful de nuntă trebuie să te cunoască mai bine decât te cunoști TU.

ACUM, îți mai spunem atât! Te așteptăm la o întâlnire.Suntem siguri că, împreună, vom găsi prețul corect în fotografia de nuntă.

  VEZI PRETUL PACHETELOR NOASTRE

 

 

 

Add your comment