fbpx

Pret foto video nunta

Alege pachetul BEST

Cat valoreaza pentru tine amintirile celei mai importante zile din viata ta?

Care este pretul foto video de nunta corect?

In comparatie cu investitia asta, cat ai fi dispus sa platesti pentru a retrai acel moment intreaga viata?

Dupa ce ti-ai raspuns la aceasta intrebare, alege unul dintre pachetele foto video nunta de mai jos. Daca nu stii exact ce pachet sa alegi, vom gasi impreuna pretul corect pentru acest serviciu.

Serviciile noastre sunt complete. Asadar, daca ai nevoie de un fotograf si cameraman nunta in Bucuresti, FotoPlay reprezinta solutia ideala pentru tine. Iti putem oferi si servicii foto si video de cea mai inalta calitate.

Dacă mai aveți întrebări sau dacă doriți să rezervați imediat un anumit pachet de nunta, click pe REZERVA. Vom reveni imediat cu un raspuns!

Avem un pret foto video nunta complet la doar 5390lei pentru Pachetul BEST, asa ca alege ACUM!

Pret foto video nunta EXTRA

Cununie Civila: 700lei (Oricand de Luni pana Vineri)
Album foto 30x30cm – 1100lei – Album foto 20x20cm – 600lei
Sedinta foto inainte de nunta: 450lei – Trash the dress: 700lei
Filmare cu drona – 900lei
Deplasarea in alta localitate decat Bucuresti suporta costuri suplimentare

Ce spun mirii despre noi?

De la sute de clienți fericiți
Cristina Paun

O echipa tanara, deschisa, super friendly, care au fost alaturi de noi in ziua celui mai frumos eveniment! va multumim pt toate serviciile, implicarea si devotamentul iar pozele au iesit super profi! Recomand cu drag!

Cristina Paun

Florin Daniel

Foto-Play nu inseamna pentru noi numai profesionistii care au transformat nunta noastra intr-o poveste, ci si prietenii care ne-au fost alaturi in cele mai frumoase momente, ne-au surprins si incantat! Multumim dragilor si felicitari pentru ceea ce faceti, continuati asa!

Florin Daniel

Maria

Multumim, dragilor! Atitudinea, deschiderea, relaxarea, siguranta, promptitudinea, perseverenta in a face lucruri deosebite, ținuta voastra, elementele sociale, au fost de nota 10. Va multumim din suflet pentru ca ne sunteti alaturi si pentru ca ne putem baza pe calitate din partea voastra! Va imbratisam! Ema si Marius!

Maria

SERVICII FOTO VIDEO NUNTA