fbpx

CONCURS

Câștigă o nuntă de 12.000lei
Faci nunta in 2019? In Bucuresti? Perfect! FotoPlay a lansat special pentru tine un concurs unic in Romania: Filmarea si fotografierea unei nunti GRATUIT
FOTOGRAFIEREA SI FILMAREA UNEI NUNTI DE 12.000 LEI

Pret foto video nunta

Alege pachetul potrivit

Atunci cand este vorba despre nunta ta sau botezul copilului tau, e foarte important sa te gandesti la ceea ce iti ramane dupa ce toti invitatii au plecat si evenimentul s-a incheiat. Ne dorim sa ramai cu amintirea acelei zile in suflet tot timpul si de aceea depunem tot efortul tehnic si uman pentru o reusita deplina. Avem un pret foto video nunta de la 3390lei, asa ca alege ce ti se potriveste!

Am creat pentru voi sase pachete foto video nunta potrivite oricarui buget. Pachetele sunt impartite in 2 categorii: PREMIUM si LUX, fiecare cuprinzand 3 pachete. Pachetele variază de la STANDARD până la un pachet de lux pentru cuplul care vrea totul, inclusiv un 4 albume de nunta, 3 sedinte foto, filmare 4K si drona, cabina foto si multe altele.

Acum tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti pachetul potrivit in functie de dorintele voastre si de bugetul alocat.

Desigur, dacă mai aveți întrebări sau dacă doriți să rezervați imediat un anumit pachet de nunta, vă rugăm să completati formularul de mai jos pentru a verifica daca data este libera. Vom reveni imediat cu un raspuns!

Pret foto video nunta EXTRA

Cununie Civila: 650lei (Oricand de Luni pana Vineri)
Album foto 30x30cm – 1000lei – Album foto 20x20cm – 500lei
Sedinta foto inainte de nunta: 500lei – Trash the dress: 700lei
Filmare cu drona – 900lei
Deplasarea in alta localitate decat Bucuresti suporta costuri suplimentare

SERVICII FOTO VIDEO NUNTA

  • FOTOGRAFII DE NUNTA
  • FILMARI NUNTI
  • CABINA FOTO