fbpx

Lucruri pe care nu ar trebui sa le purtati la nunta

Deși există reguli despre ce îmbrăcăminte poate sau nu poate un oaspete sa poarte in ziua unui astfel de eveniment, există destul de puține evidente. Cunoscând acest lucru va prezentam 5 lucruri pe care nu trebuie să le purtați niciodată la o nuntă ca oaspete.

Alb
Ar fi de la sine înțeles că niciodată nu trebuie să purtați o rochie albă sau o nuanță de culoare albă la nuntă, dacă nu sunteți mireasa. Singurele excepții de la această regulă sunt dacă țesătura rochiei dvs. este un model care include un model alb (cum ar fi un model floral) sau dacă mireasa vă spune în mod special că puteți purta alb (poate că nunta este o temă „Dinner en Blanc”

Platforme sau incaltaminte de club.
Toată lumea știe că o pereche de platforme sau tocuri de ucigaș îi fac picioarele uimitoare. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că ar trebui să vă purtați pantofii de clubbing la o nuntă. La urma urmei, acesta este un eveniment formal care ar trebui luat în serios. Nu este nevoie de platforme uriașe, sau pantofi de punk rock. Un avantaj suplimentar este că picioarele tale ar trebui să fie mai confortabile, ceea ce te va lăsa să dansezi toata noaptea.

Lucruri care nu ar trebui sa le purtati la nunta (2)

Pantalonii scurti.
Această restricție se aplică atât bărbaților, cât și femeilor. În general, noi nu credem că pantaloni scurți sunt o îmbrăcăminte potrivită pentru o nuntă și sunt mai potrivite pentru o zi de vară sau pentru sala de sport. Shorts-urile sunt prea casual espanolviagra.net. Cu toate acestea, ar trebui să se facă o excepție pentru copii – care vrem doar să rămâna confortabili, cool și fericiți.

Out-fit uri iesite din comun.
În general, această regulă se aplică femeilor care pot fi înclinate să poarte un neckline periculos scăzut sau o rochie ridicol de scurtă la o nuntă. Deși nu condamnăm acest aspect, există doar un timp și un loc diferit pentru acest out-fit.

Blugi
Înțelegem că blugii sunt un articol de îmbrăcăminte versatil care poate arăta foarte clasic în funcție de stil. Cu toate acestea, denimul încă nu ar trebui să faca parte din dulapul de nuntă. Aspectul este prea casual pentru această ocazie frumoasă. În schimb, încercați o pantaloni de rochie clasică, o rochie de mătase sau o fustă de creion.

Gândiți-vă foarte bine din timp cu ce va imbracati la nunta, totul va fi imortalizat de fotograful de nunta sau in filmare.

Adauga comentariul tau