fbpx

Cine suntem?

Despre noi

Suntem o echipa de fotografi și cameramani de nunta din Bucuresti.

Oferim servicii de fotografie și video de cea mai bună calitate, care vă vor transforma evenimentul în amintiri de neuitat.

 

Suntem o echipa de fotografi și cameramani de nunta - FotoPlay

  

Suntem specializați în nunți, dar ne ocupăm și de zile de botezuri și orice altă ocazie specială pe care ați dori să o surprindeți în imagini, personalizând orice pachet care să se potrivească gustului și stilului tau.

 

Combinăm echipamentele noastre de top cu abilitățile noastre excepționale și admirabile de fotografiere si filmare pentru a ne asigura că data nunții tale este nu numai memorabilă, ci și fermecătoare.

 

Echipa noastră extrem de profesională și prietenoasă de fotografi și videografi din Bucuresti va lucra cu voi, creand o experiență memorabilă pentru toate părțile implicate în ziua cea mare.

Echipa noastra de fotografi și cameramani fotografiază, filmează, editează și transformă fiecare nunta într-o poveste frumoasa.

Ce spun mirii despre noi?

De la sute de clienți fericiți
Cristina Paun

O echipa tanara, deschisa, super friendly, care au fost alaturi de noi in ziua celui mai frumos eveniment! va multumim pt toate serviciile, implicarea si devotamentul iar pozele au iesit super profi! Recomand cu drag!

Cristina Paun

Florin Daniel

Foto-Play nu inseamna pentru noi numai profesionistii care au transformat nunta noastra intr-o poveste, ci si prietenii care ne-au fost alaturi in cele mai frumoase momente, ne-au surprins si incantat! Multumim dragilor si felicitari pentru ceea ce faceti, continuati asa!

Florin Daniel

Maria

Multumim, dragilor! Atitudinea, deschiderea, relaxarea, siguranta, promptitudinea, perseverenta in a face lucruri deosebite, ținuta voastra, elementele sociale, au fost de nota 10. Va multumim din suflet pentru ca ne sunteti alaturi si pentru ca ne putem baza pe calitate din partea voastra! Va imbratisam! Ema si Marius!

Maria

Rezervă un fotograf minunat, fără bătai de cap

Fotograf de nunta
Am fotografiat sute de nunți în Bucuresti, dar si în orice alt oraș din Romania. Daca ai nevoie de servicii profesionale foto video nunta, apeleaza la FotoPlay! Aici valorificam calitatea, tehnica si intelegem ca fiecare poza trebuie sa vorbeasca de la sine despre emotiile si sentimentele ce le contine un astfel de eveniment cum e nunta. Aruncă privire pe fotografiile de nuntă și convinge-te de ce amintiri poti avea.
Foto Video Nunta Bucuresti - Fotograf nunta - FotoPlay

Sfaturi si Idei

Ultimele postari
Accesea ultimele articole ale unui fotograf nuntă București. Click pe oricare dintre articole pentru a vedea mai multe sfaturi si idei aratate din experienta de un fotograf profesionist de nuntă. Împreună vom creea povestea voastra!