fbpx

De ce să alegi o echipă foto-video la nunta ta?

Mirii au de luat decizii destul de dificile atunci când vine vorba de organizarea unei nunți, de la alegerea salonului unde va avea loc nunta, până la alegerea tortului sau a fotografului și cameramanului care vor surprinde cele mai frumoase momente ale fericitului eveniment.

Întrebarea care se pune de multe ori este:

Să aleg o echipă foto video pentru nuntă sau fotograf și cameraman care lucrează independent?

Pentru a-ți ușura această decizie, îți oferim câteva argumente pro și contra pentru fiecare opțiune, urmând ca la final tu să alegi ce crezi că ți se potrivește cel mai bine acheter viagra en ligne.

Alegerea unei echipe foto video

Cel mai mare avantaj al alegerii unei echipe foto-video pentru nunta ta este experiența pe care cei doi o au atunci când vine vorba de lucrul în echipă.

De ce să alegi o echipă foto-video la nunta ta -fotoplay

Ei vor ști foarte bine unde să se poziționeze astfel încât să nu intre unul în cadrul celuilalt prin folosirea unor semne proprii stabilite dinainte și se vor sincroniza atunci când vine vorba de surprinderea aceluiași cadru fără să fie nevoie să vorbească pe tot parcursul evenimentului.

Cauti fotograf si cameraman pentru nunta ta? VEZI OFERTA NOASTRA!

Dacă ar fi să vorbim de partea financiară, evident că această variantă este cea câștigătoare, pachetul foto video pentru o nuntă fiind mult mai accesibil decât serviciile unui fotograf, respectiv cameraman independent.

Unii oameni susțin că vei greși dacă vei opta pentru un pachet foto-video pentru că vei primi servicii de o calitate mai slabă.

Dar nimeni nu poate garanta că dacă vei alege fotograful și videograful separat vei primi servicii de o calitate impecabilă.

Până la urmă, important este să găsești niște oameni dedicați, pasionați de meseria lor, care se vor asigura că amintirile tale sunt pe mâini bune.

Și de cele mai multe ori, acești oameni pasionați lucrează mai bine în echipă pentru un rezultat spectaculos.

Alegerea fotografului și cameramanului independent

fotograf nunta bucuresti - pregatiri mireasa- fotoplay

După cum spuneam mai devreme, alegerea unui fotograf și cameraman independent îți poate aduce uneori servicii de o calitate mai înaltă, acesta fiind probabil și singurul avantaj notabil.

Dar în același timp, riști ca la nunta ta unele momente să nu fie surprinse pentru că fotograful și cameramanul nu s-au pus de acord asupra scenelor și cadrelor.

De multe ori, videograful și fotograful se cunosc chiar în ziua evenimentului și este destul de greu pentru ei să lege o relație într-un timp atât de scurt pentru a putea comunica și pentru a se sincroniza pe tot parcursul evenimentului.

Costurile în acest caz reprezintă un dezavantaj destul de mare pe care ar trebui să îl iei în considerare mai ales dacă ai un buget limitat. Alegerea unui fotograf și a unui cameraman independent te poate costa chiar și de 2-3 ori mai mult decât alegerea unei echipe foto-video.

În concluzie, alegerea unei echipe foto video pentru nunta ta îți poate aduce avantaje mari, dar până la urmă, important este să găsești persoanele care să îți transmită siguranță și încredere.

 

Adauga comentariul tau