fbpx

Cum să-ți organizezi nunta? Sfaturi de la cuplurile căsătorite.

„Been there. Done that!”.

Îți sună cunoscută formularea?

Parcă îți oferă puțin mai mult confort situația care impune această replica. Ei bine, lasă-ne să-ți spunem că poți să o folosești și atunci când pornești în organizarea nunții.

Cele mai bune sfaturi, așadar, nu le poți primi decât de la oamenii care au trecut prin această expriență.

Fie că vorbim despre momentul „luna de miere” sau despre alegerea fotografului de nuntă sau a cameramanului de nuntă, foștii miri sunt cei care au cele mai bune sfaturi.

Cum să-ți organizezi nunta? Sfaturi de la cuplurile căsătorite

Iată, așadar de ce am ales să vorbim astăzi despre acest subiect. Am făcut o documentare printre clienții FotoPlay și iată care au fost sfaturile pe care am reușit să le extragem pentru tine. Și, ca să fie și mai… personală povestea, te invităm pe pagina de Facebook să-i cunoști pe… „sfătuitorii” tăi

30% reducere la serviciile foto video pentru nuntile de Vineri si Joi

Adina și Mihai
Lista de invitați. Doamne ce stresat este să știi că trebuie să ai în vedere toate persoanele care au „obligație” să vină la nuntă. Cel mai bine este să ignorați această situație. Așadar, atunci când faceți lista de invitați la nuntă, alegeți exclusiv persoanele pe care vreți să le aveți alături. Ce sens are să vină cineva pe care, poate, că nici nu-l cunoașteți?

Lavinia și Liviu
Întotdeauna „less is more” sau „keep it simple”. În situațiile de genul acesta nu aveți ce să greșiți. Sigur… acum nu spunem că trebuie să fie, de exemplu, o locație de nuntă banală sau un album de nuntă care să nu transmită emoție. Ce vrem să spunem este că lucrul simplu și bine organizat vă ajută să evitați stresul inutil.

Elena și Adrian
Nebunia mărturiilor de nuntă. Sursă de stres și de consum inutil de buget. Puțini sunt invitații care apreciază sau păstrează mărturiile de nuntă. Rezumați-vă aici la un cost minim și restul de bani puteți, de exemplu, să-l redirecționați către luna de miere.

Alexandra și Adrian
Și pentru că tot a venit vorba despre luna de miere. Organizați foarte bine această aventură. Este numai a voastră și merită toti banii. Recomandări de destinații pentru luna de miere găsiți oriunde și oricând, așa că puneți asta pe primul lucru pe lista TO DO.

Cătălin și Georgiana
Rochia de mireasa și costumul de ginere. O, ce aventură. O, ce costuri. N-ar fi mai bine să vă gândiți de două ori atunci când estimați bugetul pentru ele?

Alexandra și Andrei
Nu vă îndatorați doar pentru că vreți să faceți o nuntă ca în povești de dragul celor ce vor fi spuse după. Dacă voi vă doriți o nuntă mica sau dacă aveți un buget restrâns, nu vă abateți de la el. Altfel… viitorul nu sună bine.

Daniel și Georgiana
Fotograful de nuntă. Cameramanul de nuntă. Aici este o discuție interesantă. Aveți grijă, în primul rând, să alegeți un fotograf de nunta sau cameraman de nuntă care lucrează legal. Este important să aveți un contract semnat și o factură eliberată. Îți oferă mai multă siguranță.

Cătălin și Elena
Distrați-vă. Lăsați grijile deoparte. Oricum nu o să fie toată lumea mulțumită. Oricum nu o să se distreze toată lumea așa cum v-ați distra voi, așa că de ce să ratați cea mai tare petrecere din viața voastră. Alegeți formația pentru nuntă perfecta stilului vostru sau DJ-ul de nuntă care vă convinge cu playlistul lui și… DANS.

Monica și Lucian
Dacă vreți detalii de nuntă, concentrați-vă să le alegeți pe acelea care vă reprezintă cel mai bine. Fotografiile de nuntă postate pe PINTEREST, de exemplu, sunt frumoase, dar nu sunt ale voastre. Voi trebuie să fiți filmul, nu să vă uitați la un film.

Lavinia și Liviu
Înainte de petrecerea de nuntă, după slujba de la biserică, găsiți-vă 10 minute pentru voi. Stați amândoi, declarați-vă dragostea, faceți-vă promisiuni, bucurați-vă că sunteți soț și soție și porniți cu dreptul către nunta voastră. O să fiți uimiți de cât e de bine în 2.

Cum să-ți organizezi nunta? Sfaturi de la cuplurile căsătorite.

Ei, cum sunteți acum? Puțin mai relaxați? Și noi . Ne vedem la nuntă!

GHIDUL GRATUIT - Fotograf Nunta

Adauga comentariul tau