fbpx

Contactează un fotograf profesionist

Verfica disponibilitatea

Contactează un fotograf profesionist

Dacă vrei să afli daca data nuntii tale este disponibila sau orice intrebare legata de videografia si fotografia de nuntă poți completa formularul de contact de mai jos.

Contactează un fotograf nunta din București sau o echipa foto-video din orice alt oraș pentru a realiza cele mai importante momente ale voastre. Echipa FotoPlay are sediul în București, (fix la Universitate) dar în funcție de orasul de unde sunteti, ne deplasăm cu mare drag. Angajează un cameraman si fotograf profesionist la evenimentul tău!

Ca fotografi si cameramani profesioniști de nuntă știm ca fiecare nuntă este speciala si unica enlignepharmacie.com. De aceea vrem să aflăm cât mai multe detalii despre ziua nuntii voastre. Scrieti în mesaj cât mai multe detalii despre voi si evenimentul vostru pentru a ne face o idee despre dorintele și așteptările voastre.

Vrei sa colaboram? Ai intrebari? Ne puteți contacta pentru mai multe detalii.

Ne putem auzi la telefon sau pe mail. Contactează un cameraman si un fotograf de nunta pentru a avea garanția unor servicii de filmare si fotografie profesionale.


Contactează un fotograf profesionist -Ionut Leca - Foto-Play.ro