fbpx

Ce sa NU alegi pentru nunta ta asa incat fotografiile sa fie perfecte?

Fotografia de nunta este unul dintre cele mai delicate subiecte de discutie, din cadrul unui asemenea eveniment. Iar asta este valabil si pentru client, dar si pentru fotograf. Fiecare om este diferit, are asteptari diferite si poate ca isi doreste altceva de la acest tip de serviciu.

Tocmai de aceea exista si mai multe modalitati de abordare ale unui asemenea serviciu. Spre exemplu, atunci cand facem referire la fotografiile de nunta, fotograful le poate realiza in mai multe feluri.

Fotografii instantanee sau Regie foto – TU ce alegi pentru nunta ta?

 

Fotografii instantanee vs. fotografii regizate – Ce sa NU alegi pentru nunta ta asa incat fotografiile sa fie perfecte?

Alegerile tin de gusturile tale, insa o alegere proasta in acest caz iti poate strica definitiv nunta. Ce sa alegi, dar mai ales ce sa NU alegi pentru ca fotografiile de nunta sa fie una perfecte?

In primul rand, cum diferentiezi intre Foto instantaneu si Regie Foto? Ce inseamna cele doua? Ei bine, fotografierea instantanee inseamna acel tip de fotografiere in care cameramanul / fotograful de eveniment este semi-invizibil la nunta ta. Nici nu vei sti ca e acolo, insa la final vei primi un album foto cu instantanee la care nu te-ai gandit vreodata ca le vei putea capta.

Acesta este tipul de fotograf care nu-ti va sta in suflet pentru a-ti oferi indicatii despre cum trebuie sa stai, cum trebuie sa zambesti si unde trebuie sa te uiti. El pur si simplu va filma si va imortaliza in fotografii, ceea ce se intampla la nunta ta.

Fotograful care se bazeaza pe regie, acesta va fi super prezent cu tine si-ti va spune mereu sa alegi o anumita pozitie a corpului, sa iei in calcul un anumit fundal, o anumita prezenta sau sa faci fotografiile intr-o anumita locatie.

Ei bine – alegerea este a ta. Ce-ti doresti pentru sedinta foto?

Indiferent de alegei, exista insa cateva reguli generale, fara de care nunta ta va arata ca un eveniment haotic. Care sunt acestea?

Cum poti sa-ti strici nunta cu o singura decizie? – alegerea unei regii foto atunci cand momentul nu impune asta

Regia foto este un proces prin care poti da cu adevarat unicitate nuntii tale. In sensul ca fotografiile vor exprima exact ceea ce tu iti doresti si ce fotograful iti recomanda. Totusi, pentru ca regia foto sa fie un succes, tu ar trebui sa ai sub control contextul.

Ori, in acest caz, cum ti se pare ca tu poti avea in control slujba religioasa? Acest lucru NU TINE DE TINE! Tu urmezi un ritual, preotul fiind obisnuit sa oficieze acea slujba dupa un anumit obicei. O REGIE FOTO in cazul acesta este tot ce ti-a lipsit pentru ca nunta ta sa fie un real esec.

Tine minte, regia foto NU ESTE RECOMANDATA pentru cununia religioasa!

Ce sa NU alegi pentru nunta ta asa incat fotografiile sa fie perfecte?

In plus, pot fi sutiatii – sau persoane – care nu se simt natural sau confortabil sa fotografiize in diferite ipostaze si considera ca acele instantanee sunt artificiale si NU le reprezinta.

Tu esti una din aceste persoane?

Daca da, nu alege un fotograf bazat pe regie.

Cand alegi formatul de regie foto si CUM SA NU ITI RATEZI NUNTA prin aceasta alegere?

Fotografiile regizate sunt o alegere excelenta pentru sedinta foto ce precede ziua cea mare. Daca vrei sa faci o sedinta foto inainte de nunta… sau daca vrei sa faci o regie foto in timpul nuntii, aceasta alegere este una potrivita.

Insa, cel putin cateva reguli trebuiesc respectate si aici pentru ca tu sa fii sigur ca fotografiile vor fi un real succes. Gandeste-te ca vei avea cateva zeci de invitati sau chiar sute de invitati la nunta ta. Regia foto va renaste in ei sentimentul de creativitate.

Totusi… pentru o sedinta foto 100% reusita, NU UITA CA FOTOGRAFUL ESTE REGIZORUL, nu invitatii!

Daca vei asculta ce-ti spune fiecare invitat si cum i se pare lui ca vei arata mai bine, rezultatul final nu va fi decat o posibila sedinta foto de circ. Fotograful este cel care ar trebui sa-ti recomande cum sa stai si ce sa faci – experienta ii va dicta solutiile cele mai bune.

Alege fotografiile regizate doar daca vrei ca fotografiile tale sa capete o unicitate aparte espanolviagra.net. Insa alege DOAR in compania unui fotograf profesionist. In alte cazuri, regia foto va fi un motiv in plus ca tu sa-ti ratezi cea mai frumoasa zi din viata.

Deci? Tu ce sa NU alegi pentru nunta ta asa incat fotografiile sa fie perfecte?

GHIDUL GRATUIT - Fotograf Nunta

Adauga comentariul tau