fbpx

5 greseli pe care le fac miresele inainte de nunta

Drumul pana la categoricul „da’ este adeseori presarat cu numeroase greseli, pe care, daca miresele nu ar fi asa emotionate, cu siguranta ca nu le-ar face. 

Pregatirile sunt extenuante, cu atatea treburi de facut, cu atatea lucruri de pus la punct, asa ce este imposibil sa nu se mai comita si greseli.

Din pacate, multe dintre ele le vor lasa invitatilor sau membrilor familiei un gust amar. Ca sa evite aceste probleme, miresele ar trebui sa le cunoasca.

Miresele nu ar trebuie sa se puna pe primul loc pe ele insele

Inainte de a cumpara tot felul de reviste sau de a marca bloguri de moda, miresele ar trebui sa se gandeasca la genul de petrecere pe care il doresc. Sa fie ceva super elegant sau ceva simplu? Ce tema sa aiba nunta? Ce fel de flori doriti? Si asa mai departe…

1. Lipsa de organizare

Inainte de a incepe cautari febrile pentru tot felul de detalii, elel ar trebui sa se ocupe de planificare espanolviagra.net. Daca nu apelati la un specialist in organizarea nuntilor, atunci acesta este primul lucru pe care trebuie sa il faca. Apelati si cei cei care va ofera servicii foto video de nunta, ei va poate ajuta cu sfaturi si idei in organizarea nuntii, avand o experienta mult mai mare.

O lista de optiuni a celor mai importante aspecte ale nuntii trebuie pusa la punct. Si chiar daca apelati la o firma specializata, tot trebuie sa le comunicati ceea ce doriti. Stabilirea aspectelor mari, de baza, este esentiala.Lipsa de organizare a nuntii - fotoplay

2. Aveti grija de invitati

Mireasa este cea mai importanta, dar nu trebuie sa uite de invitati. Acestia vin adeseori de departe, consuma multi bani si mult timp pentru a fi alaturi de miri in acea zi speciala a vietii lor, asa ca este de bun simt sa le acorde atentie maxima.

Mireasa trebuie sa marcheze in lista sa de pregatiri si rezervarea camerelor de hotel, unde oaspetii sa se odihneasca inainte sau dupa nunta.

Daca locatia ceremoniei este mai indepartata, asigurarea transportului este iarasi importanta. Invitatii sunt imbracati elegant si nu pot parcurge astfel drumul, cu mijloace de transport in comun sau pe jos.Mireasa este cea mai importanta, dar nu trebuie sa uite de invitati

3. Alegrea rochiei si pantofilor inainte de fixarea locatiei sau a temei

In functie de locatia aeasa sau de tema nuntii, miresa ar trebui sa isi aleaga tinuta. Este important, atat din punct de vedere estetic, cat si al confortului. Daca este o nunta pe plaja, de exemplu, nu au ce cauta tocurile sau rochiile prea pompoase.

Tinuta trebuie sa fie mai lejera, mai relaxata, incaltamintea joasa, fara tocuri inalte care s-ar putea infige in nisip, impiedicandu-va sa mergeti. Prin urmare, miresele trebuie sa isi stabileasca intreaga tinuta abia dupa fixarea locatiei si a temei.

4. Strictete exagerata in legatura cu pozele si filmarile

S-ar putea ca invitatii, fie prieteni sau rude apropiate, sa doreasca sa capteze cateva amintiri (fotografii si filmare) de la nunta respectiva. Daca mireasa va impune reguli stricte in legatura cu acest aspect, atunci participantii se vor simti incomod, stresati, ceea ce nu este de dorit.

Trebuie ca mirii sa le lase fotografului sau a cameramanunlui de nunta libertatea de asi face treaba dupa cum stie mai bine, intrucat, in definitiv, este distractiv, fotograful de nunta fiind prezent pe intreaga perioada a evenimentului si disponibil pentru toti invitatii.5 greseli pe care le fac miresele inainte de nunta

5. Dorinta puternica de a slabi rapid

In preajma nuntii, miresele sunt disperate sa slabeasca repede si mult, incercand sa incapa in tot felul de rochii. Este un tel de neatins de cele mai multe ori.

Diete drastice, infometare, tot felul de alimente, pastile, ceaiuri, care, in loc sa le faca sa slabeasca, mai rau le fac.

Adauga comentariul tau