VOUCHER CADOU 100€

Valabil la orice pachet FOTO VIDEO NUNTA!
Esti in cautare de fotograf si cameraman pentru nunta ta? Te putem ajuta! REZERVA DATA si beneficiaza de o reducere de 100€ pentru orice pachet Acest voucher este valabil pana pe 30.05.2018
Voucher 100€

Pret foto video nunta

Alege pachetul potrivit
Atunci cand este vorba despre nunta ta sau botezul copilului tau, e foarte important sa te gandesti la ceea ce iti ramane dupa ce toti invitatii au plecat si evenimentul s-a incheiat. Ne dorim sa ramai cu amintirea acelei zile in suflet tot timpul si de aceea depunem tot efortul tehnic si uman pentru o reusita deplina.

Am creat pentru voi sase pachete foto video nunta potrivite oricarui buget. Pachetele sunt impartite in 2 categorii: PREMIUM si LUX, fiecare cuprinzand 3 pachete. Pachetele variază de la STANDARD până la un pachet de lux pentru cuplul care vrea totul, inclusiv un 4 albume de nunta, 3 sedinte foto, filmare 4K si drona, cabina foto si multe altele.

Acum tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti pachetul potrivit in functie de dorintele voastre si de bugetul alocat.

Desigur, dacă mai aveți întrebări sau dacă doriți să rezervați imediat un anumit pachet de nunta, vă rugăm să completati formularul de mai jos pentru a verifica daca data este libera. Vom reveni imediat cu un raspuns!

PACHETE PREMIUM

Extra optiuni la pachetele foto-video nunta:

Cununie Civila: 450lei (Oricand de Luni pana Vineri))
Album foto 30x30cm – 600leiAlbum foto 20x20cm – 400lei
Sedinta foto inainte sau dupa nunta: 600lei (Love the dress/Trash the dress intr-o locatie deosebita)
Deplasarea in alta localitate decat Bucuresti suporta costuri suplimentare

SERVICII FOTO VIDEO

  • FOTOGRAFII DE NUNTA
  • FILMARI NUNTI
  • CABINA FOTO