fbpx

Bine ai venit!

Ești în căutarea serviciilor foto video nunta si botez? Te putem ajuta!

Suntem o echipa foto video nunta si botez, oferim servicii profesionale de fotografie de nunta si filmari profesionale. Ne axam în principal pe filmarea si fotografierea de nunta si botez, insa suntem siguri că putem onora cu profesionalism si alte proiecte foto video. Am creat aceasta echipa de fotografi si cameramani pentru a va oferi servicii profesionale pentru filmari nunti precum si fotograf nunta si botez.

Beneficiaza GRATUIT de Trash de Dress

economisesti 150€

De ce Foto-Play?

Ne angajam ca evenimentul tau sa iasa perfect si sa va bucurati de amintirile voastre.
Nunta este unul dintre cele mai importante momente ale existentei tale, nunta la care ai visat o viata intreaga, si nici-un detaliu nu trebuie lasat la voia intamplarii, cu atat mai mult cand vine vorba de foto video nunta, de amintirile voastre. Peste ani o nunta se poate repovesti cu drag si haz daca te uiti la fotografii si la filmare cu drag.

Ca echipa foto video nunta ne angajam ca evenimentul tau sa iasa perfect si sa va bucurati de amintirile voastre.

Folosim aparatura foto si video profesionala pentru a putea oferii servicii de calitate si la orice eveniment avem echipament de backup. Echipa noastra este formata din doi fotografi si 2 cameramani care pot merge impreuna sau separat,(dupa cum doriti) pentru a surprinde momentele voastre de spontaneitate si fericire.

Sumtem onorati sa fim alaturi de familia ta in cele mai importante momente ale vietii.

Verifica disponibilitarea ACUM!